5 Mayıs 2012 Cumartesi

Windows Phone Kontrolleri, Sensörleri ve Servisleri Sanal Sınıf Videosu


Anlatırken zorlandığım eğitimlerden birisi oldu benim için. Eğitimi Açık Akademi kapsamında ele aldığımızdan dolayı konuların detaylarına giremeden genel konseptlere fazlaca takılmak zorunda kaldık. Konsoldaki eğitimleri tamamlayamadan bir anda Windows Phone'a geçmiş olmamız programlama konusunda yeni olan bir çok katılımcı için zorlayıcı oldu. Ben de anlatırken kimseyi geride bırakmamak adına birçok konsepte değinmek zorunda kaldım. Bunun sonucunda da eğitim süresinin beklenenden uzun ama planlanan içeriğin beklenenden kısa olması gibi bir sonuca geldik. Yakın zamanda burada ele alamadığımız konulara değineceğimiz bir nedirTV webineri planlıyor olacağız. Tarih netleştiğinde yine buradan duyuruyor olacağım.


3 Mayıs 2012 akşamı, Açık Akademi Sanal Sınıf 15. Hafta kapsamında Windows Phone Kontrolleri, Sensörleri ve Servisleri eğitimi sırasında kaydettiğimiz video dosyasına aşağıdaki linkten ulaşabilir, ve bilgisayarınıza indirebilirsiniz.


Seviye 3 Modül 9 - Windows Phone Uygulama Geliştirme
Eğitmen: Ercan Bozkurt
Kayıt Süresi: 2 Saat 11 Dakika
Video Link: https://www206.livemeeting.com/cc/wwe_uk/view?cn=guest&id=1032511953&pw=4722CF80

Windows Phone konulu gelecek eğitimlere katılmak için aşağıdaki linkten kayıt olabilirsiniz: http://ercanbozkurt.blogspot.com/2012/04/ack-akademi-seviye-3-sanal-snf.html

Ayrıca, daha önceki tarihlerde gerçekleştirdiğimiz Açık Akademi Seviye 2 Sanal Sınıf Eğitimlerine ait video kayıtları için bu linki , Açık Akademi Seviye 1 Sanal Sınıf Eğitimleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz derslerin video kayıtları için de  bu linki kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder